برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

به کارگيري خمير ترش سبوس برنج در توليد نان حجيم و بررسي ويژگي هاي حسي و بافتي آن در طي ماندگاري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فرهمند الهام*,رضوي سيدهادي
 
 *گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي، دانشگاه تهران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سبوس برنج، خمير ترش، کيفيت نان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 98   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی