نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان تافتون

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: پورحيدر شيرازي فهيمه,كرامت جواد,حجت الاسلامي محمد
 
 
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: بياتي، ويژگيهاي رئولوژيک، نان تافتون، نشاسته ذرت مومي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 0   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی