برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اثر اسمز و اولتراسونيک بر سرعت خشک کردن کيوي با هواي داغ

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: تميمي ناصر*,محمدي نافچي عبدالرضا,نوري ليلا
 
 *دانشگاه اسلامي آزاد دامغان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آب گيري اسمزي، اولتراسونيک، کاهش آب، جذب مواد جامد، کيوي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 84   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی