مشخصات مقاله عنوان: بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از کلرید کلسیم و بهینه سازی فرایند با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک نوع ارائه: مقاله نویسنده: فرحاني نژاد زينب*,فتحي ميلاد,شاهدي محمد *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه صنعتي اصفهان عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: آبگيري اسمزي، الگوريتم ژنتيک، کلريد کلسيم، موز مقالات نشریه ای مرتبط: ندارد مقالات همایشی مرتبط: ندارد ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 72 آخرین های بلاگ گوگل اسلاید ابزاری برای ارائه محتوانگارش فصل نتیجهگیری در پایان نامهدانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشی ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی