برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از کلرید کلسیم و بهینه سازی فرایند با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فرحاني نژاد زينب*,فتحي ميلاد,شاهدي محمد
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه صنعتي اصفهان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آبگيري اسمزي، الگوريتم ژنتيک، کلريد کلسيم، موز
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 67   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی