برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: فلاحي سعيد*,اسلامي مياندهي علي,باقي پور سميه
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد نور
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آنزيم ترانس گلوتاميناز، سينرزيس، تيمار حرارتي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 352   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی