مشخصات مقاله عنوان: ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی نوع ارائه: مقاله نویسنده: فلاحي سعيد*,اسلامي مياندهي علي,باقي پور سميه *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد نور عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: آنزيم ترانس گلوتاميناز، سينرزيس، تيمار حرارتي مقالات نشریه ای مرتبط: تاثير آنزيم ترانس گلوتاميناز بر زنده ماني لاکتوباسيلوس کازئي، ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و حسي ماست همزده بدون چربياستفاده از صمغ آلژينات و آنزيم ترانس گلوتاميناز در کفير صنعتي و بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي آنبررسي اثر آنزيم ترانس گلوتاميناز بر روي خواص فيزيکوشيميايي، حسي و بافتي استيک خرده گوشت گوسالهبررسي تاثير آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي و کازئينات سديم بر بازيابي شبکه گلوتني تخريب شده در آرد گندم سن زدهتاثير آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خواص کيفي ماست پروبيوتيک غني شده با کازئينات سديم مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی ماست چکیدهتاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی محصولات غذایی به خصوص فرآورده های لبنی پروبیوتیکبررسی تولید آنزیم L– گلوتامیناز در مخمر یارروویا لیپولیتیکابررسی عوامل موثر بر آماده سازی نمونه های ترانس و ترانس - موکونیک اسید به عنوان یک شاخص بیولوژیکی در ارزشیابی مواجهه شغلی با بنزن با استفاده از فازهای جامدمیزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران بازدید یکساله 352 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناروابط اصطلاحات در پردازش زبان طبیعیکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی