نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

جایگزینی شیره خرما با ساکارز در فرمولاسیون بیسکویت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مجذوبي مهسا*,منصوري حسن,مصباحي غلامرضا,فرحناكي عسگر
 
 *بخش علوم و صنايع غذايي، دانشگاه شيراز
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ساکارز، شيره خرما، بيسکويت، جايگزيني
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 105   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی