نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد پودر هسته خرما به عنوان یک منبع مناسب از فیبرهای رژیمی در بیسکویت و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی بیسکویت

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مجذوبي مهسا*,منصوري حسن,مصباحي غلامرضا,فرحناكي عسگر
 
 *بخش علوم و صنايع غذايي، دانشگاه شيراز
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پودر هسته خرما، فيبر رژيمي، بيسکويت، ويژگي هاي فيزيکوشيميايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 146   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی