مشخصات مقاله عنوان: بررسی غذاهای فراسودمند و اثرات مفید آن بر سلامت نوع ارائه: مقاله نویسنده: انوري بهنوش*,انوري حامد *دانشگاه پيام نور مشهد عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: غذاهاي فراسودمند، پروبيوتيک، پري بيوتيک مقالات نشریه ای مرتبط: بررسی آلودگی و پراکنش جغرافیایی انگل دیپلوستوموم اسپاتاسئوم مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss استان آذربایجان غربیشناسایی و تعیین فراوانی قارچ های ساپروفیت در مرحله لاروی ماهیان قزل آلای رنگین کمان در مراکز تکثیر استان آذربایجان غربیمقایسه هیستوپاتولوژیک ضایعات آبشش ماهیان قزل آلای رنگین کمان در سیستم های پرورشی مدار باز و بستهبررسی میزان آلودگی انگلی Ichthyophthirius multifiliis در مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی مقالات همایشی مرتبط: نقش اقتصادی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمنداثرات سلامت بخش پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند در درمان و پیشگیری در انساناثرات سلامتی بخش غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک هاغذاهای فراسودمند: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیکمروری بر میان وعده های غذایی فراسودمند مورد استفاده کودکان ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 102 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی