برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي اسيديته و ويژگي هاي حسي ماست طعم دار غني شده با پرميکس املاح

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جعفرپور ايوب,مازندراني محمد,شهيدي سيداحمد,حسين نژاد محمود*
 
 *دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: ماست، پرميکس املاح، اسانس نعناع، اسيديته، ارزيابي حسي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 78   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی