مشخصات مقاله عنوان: مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش آموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب نوع ارائه: مقاله نویسنده: خواجه بيشك ياسر,علي پور بيت اله,پياهو لاله*,ابراهيمي مصطفي *مرکز تحقيقات دانشجويي، واحد پژوهشي موج دانش بسيج دانشجويي، دانشکده تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي تبريز عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: دانش آموز، شير و فراورده هاي لبني، ميان وعده مقالات نشریه ای مرتبط: ارزیابی تاثیر دما و ترکیبات محیط کشت بر تولید آنتی ژن کاتالاز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوسکیفیت زندگی و عوامل مرتبط با آن در بیماران مبتلا به سل ریوییافته های هیستوپاتولوژیک ناشی از مصرف غذای آلوده با گونه های آسپرژیلوس فومیگاتوس و فلاووسارزیابی مقایسه ای فعالیت الاستازی ایزوله های قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس از موارد انسانی و حیوانی مقالات همایشی مرتبط: فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش آموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالممعرفی میان وعده های لبنی با فرمولاسیون جدید به بازار ایرانبررسی الگوی مصرف میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهر اردبیلاثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطانمیزان تاثیر میان وعده های غذایی بر کارایی دانش آموزان با داده کاوی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 42 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی