برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: جواني رضيه*,هاشمي فاطمه سادات
 
 *دانشگاه تبريز
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: مواد غذايي ميان وعده، نشاسته هاي اختصاصي، نشاسته مقاوم، دکسترين، فراورده هاي هيدروليز نشاسته
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 81   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی