برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثیر آنتی اکسیدان های فنولی سنتزی بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و مکانیکی فیلم های پلی لاکتیک اسید

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: طيبي عليرضا*,قناديان صابر
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي، سبزوار، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آنتي اکسيدان، بسته بندي فعال، ترکيبات فنولي، دماي شيشه اي، دماي ذوب
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 136   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی