مشخصات مقاله عنوان: ماست پروبیوتیک میان وعده ای سلامتی بخش نوع ارائه: مقاله نویسنده: اسفرجاني ف.*,محمدي ف.,عليخانيان ه. *گروه تحقيقات سياستگذاري و برنامه ريزي غذا و تغذيه، انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور، دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: افزودني، سلامتي بخش، ميان وعده مقالات نشریه ای مرتبط: خصوصیات بالینی، آزمایشگاهی و اپیدمیولوژیک بیماران مبتلا به کتواسیدوز دیابتی در کودکان تبریزبررسی پنج ساله بیماران با دیابت نوع 1 بستری شده به دلیل کتواسیدوز دیابتی در مرکز آموزشی، درمانی بوعلی سینای قزوین (1378-1383)بررسی تاثیر رفتارهای خودمراقبتی در بیماران دیابتی شهرستان قمعوامل مؤثر بر ترس از هیپوگلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2) بررسی فراوانی دیابت نوع یک و عوامل مرتبط با آن در یک دوره یازده ساله ) 2831 تا 2831 مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سبک زندگی اسلامی بر سلامتی از منظر قرآن کریماثرات سلامتی بخش غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک هاغذاهای عملگرا (پروبیوتیک ها)، کاهش بار بیماری و افزایش سلامتیبررسی و مقایسه عوامل دموگرافیک دانشجویان از نظر میزان سلامتی روانیتاثیر کاربرد صمغ ها بر روی ماست پروبیوتیک بعنوان یک میان وعده لبنی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 57 آخرین های بلاگ دانلود رایگان مقالات خارجیcover letter چیست و چگونه نگارش می شوداز کجا بدانیم موضوع پژوهش مان تکراری نیست ؟دسترسی رایگان به مجموعه داده هاآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنید ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی