برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي رفتار رئولوژيکي شيره خرما و انگور در دماهاي مختلف و نقش تغذيه اي آن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: چراغي دهدزي سيما,رافع علي*
 
 *گروه نانوفناوري مواد غذايي، پژوهشکده علوم و صنايع غذايي
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: شيره خرما، شيره انگور، رئولوژي، فراسودمند، خواص تغذيه اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 95   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی