مشخصات مقاله عنوان: کیک کم کالری نوع ارائه: مقاله نویسنده: طيبي محمد*,قربانپور آرزو *دانشگاه صنعتي اصفهان عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: استويا، پلي فنل، آنتي اکسيدان، شيره خرما مقالات نشریه ای مرتبط: شیوع کم خونی، فقرآهن و کم خونی ناشی از فقر آهنشیوع کم خونی ناشی از فقر آهن در دانش آموزان دبستانی شهر یاسوج، 1378بررسی شیوع کم خونی فقر آهن و عوامل مرتبط با آن در زنان باردار مازندرانی در سال 1393 مقالات همایشی مرتبط: استویا به عنوان ماده فراسودمند در صنایع غذاییبررسی رفتار رئولوژیکی شیره خرما و انگور در دماهای مختلف و نقش تغذیه ای آنتولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و بررسی اثر فرمولاسیون بر کاهش بیاتی آنبهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی کم کالری با استفاده از شیرین کننده های استویوزید، ایزومالت و سوربیتولتولید کیک کم کالری به عنوان یک میان وعده غذایی رژیمی ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 133 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی