برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بهينه سازي فرايند خشک کردن انگور با پيش تيمارهاي اولتراسوند و اسمزي و بررسي خواص آنتي اکسيداني آن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: واعظي سارا*,الهامي راد اميرحسين,شريفي اكرم
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، گروه علوم و صنايع غذايي، سبزوار، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: انگور، خشک کردن، کشمش، ماکرويو، اولتراسوند
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 109   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی