مشخصات مقاله عنوان: بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن بر بافت فندق نوع ارائه: مقاله نویسنده: كمالي الهه*,فرحناكي عسگر *دانشگاه شيراز، دانشکده کشاورزي، بخش علوم و صنايع غذايي عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: فندق، خشک کردن، هيداتاسيون، بافت، رنگ مقالات نشریه ای مرتبط: ارزيابي برخي خواص فيزيکي و مکانيکي فندق و مغز آناثر برخي تنظيم كننده هاي رشد بر ريزافزايي فندق (.Corylus avellana L)استقاده از فناوري انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبي مصنوعي در جداسازي فندق با اندازه مختلفعوامل موثر بر توسعه مكانيزاسيون برداشت فندق در استان گيلان، ايرانارزيابي خصوصيات کمي و کيفيت در تعدادي از ارقام فندق (.Corylus avellana L) در شرايط اقليمي کرج مقالات همایشی مرتبط: مطالعه سینتیک خشک شدن، ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی در فرآیند خشک کردن فندق (Corylus avellana) بدون پوستتاثیر مدیریت بهینه مصرف کود بر صفات پومولوژیکی و کاهش درصد پوکی در فندقبررسی تغییرات بافت پسته در طی فرایندهای خشک کردنمقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی و خشک کردن تحت خلاء به کمک مایکروویوبررسی زمان و پارامتر های کیفی محصول، در فرایند خشک شدن و انبارمانی فندق بازدید یکساله 61 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی