برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

انجماد خمير (تاثير تيمارها و افزودنيها بر بهبود کيفيت)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: نصيري سميرا*
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد خوراسگان، اصفهان، خيابان ارغوانيه
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: خمير منجمد، امولسيفاير، سورفکتانتها، انجماد خمير
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 74   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی