برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: عزتي سيده طيبه*,فدايي نوغاني وجيهه
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهرقدس
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پروتئين سويا، پروتئين غلات، پروتيين آب پنير، پروتئين ماهي، اسنک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 115   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی