برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

افزایش ارزش غذایی سبزیجات با بکارگیری روش تخمیر

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: معماريان نيلوفر*,عزيزي اصلان
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات، تهران
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در اين پژوهش با استفاده از دو سبزي گل کلم و هويج با/ بدون گياه شويد، و با به کارگيري 3 غلظت متفاوت نمک شامل غلظت هاي 3، 4 و 5 درصد، 6 تيمار تخميري مختلف حاصل آمد. پس از گذشت 4، 15، 30، 45 و 60 روز از شروع تخمير آزمون هاي اندازه گيري pH و ويتامين ث انجام گرديد. در تمامي تيمارها، با کاهش pH، ويتامين ث گل کلم و همچنين هويج افزايش يافت. مشخص گرديد که وجود گياه شويد سبب کاهش بيشتر pH و متعاقبا افزايش بيشتر ويتامين ث مي گردد...

 
کلید واژه: تخمير، ويتامين ث، گل کلم، هويج، شور کم نمک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 246   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی