برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسي عملکرد پروتئازها در فرآورده هاي گوشتي

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اوراز ناديا*
 
 *گروه صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی: پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

مقدمه: امروزه در صنايع گوشت نياز شديد به آنزيم ها احساس مي شود. چون در اين صنعت نگهداري در دماي پايين مهم است، آنزيم هايي که کارايي بهتري نسبت به رقيبان خود در دماي پايين داشته باشند بيشتر مورد قبول واقع مي شوند. اين مقاله به مقايسه چند نوع آنزيم پروتئاز مي پردازد...

 
کلید واژه: صنايع غذايي، پروتئاز، گوشت
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
بازدید یکساله 74   pdf-file
 
tabligh

moavenatelmi
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی