برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

میکروانکپسولاسیون و کاربرد آن در غذاهای تخمیری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: باقري مهسا*,چكين فرشته
 
 *دانشگاه آزاد، واحد علوم و تحقيقات آيت اله آملي
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در سال هاي اخير تکنولوژي هايي در عرصه صنايع غذايي ظهور يافته است، که منجر به ايجاد محصولاتي با کيفيت و عمر نگهداري بالا مي شود، از جمله اين تکنولوژي ها ميکروانکپسولاسيون يا ريزپوشاني است...

 
کلید واژه: ميکرو انکپسولاسيون، خشک کردن پاششي، اکستروژن، صنايع غذايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 74   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی