برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

فرایند تولید دسر ژله ای پروبیوتیک

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مقدمي شهپر*,جمشيدي مريم
 
 *گروه پژوهشي ميکروبيولوژي، پژوهشکده غذايي و کشاورزي، پژوهشگاه استاندارد، سازمان ملي استاندارد ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

توسعه پروبيوتيک در دو دهه گذشته به عنوان يک پيشرفت بسيار مهم در بخش ميکروبيولوژي صنايع غذايي مطرح شده است. پروبيوتيک يک واژه نسبتا جديد است با معناي "براي زندگي" و اين واژه به طور کلي براي باکتري هايي که مصرف آنها داراي اثرات سودمند براي انسان و حيوان مي باشد مورد استفاده قرار مي گيرد. واژه پروبيوتيک توسط يک کميته کارشناسي بين المللي به عنوان ميکروارگانيسم هاي زنده اي که در تعداد معين مي توانند اثرات مثبت و مفيدي بر روي سلامتي داشته باشند، تعريف شده است...

 
کلید واژه: پروبيوتيک، ساکارومايسس بولاردي، دسر ژله اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 140   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی