برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

توليد آنزيم هاي صنعتي توسط فرآيند تخمير

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سمواتي وحيد*,كرد فروزان
 
 *گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي، دانشگاه کشاورزي و منابع طبيعي رامين، اهواز
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

آنزيم ها پروتئين هايي هستند که به عنوان کاتاليزورهاي زيستي عمل مي کنند. آنزيم ها به انرژي کمتري براي انجام واکنش نياز دارند بدون اينکه خودشان در واکنش مصرف شوند باعث افزايش سرعت واکنش ها مي گردند. بسياري از صنايع به کمک آنزيم ها محصولاتشان را توليد مي کنند مانند پنير، الکل و نان. تخمير روشي براي توليد کردن آنزيم ها براي اهداف صنعتي مي باشد. در تخمير از ميکروارگانيسم هايي مانند باکتري ها و مخمرها براي توليد آنزيم ها استفاده مي شود...

 
کلید واژه: تخمير، تخمير غوطه وري، تخمير در سطح جامد، آنزيم
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 820   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی