برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ارزیابی میزان آلودگی باکتریایی شیر، دوغ و ماست پاستوریزه در شهر زاهدان (1392)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ميركازهي آزيتا*,مباركي عليرضا,ياوري محمدرضا,حسيني بجد محمدناصر
 
 *آزمايشگاه کنترل مواد غذايي، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني زاهدان
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آلودگي باکتريايي، شير، ماست، زاهدان
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 62   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی