برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تعیین مقدار و مقایسه مقدار آلومینیوم در قسمتهای میله ای و عصایی ماکارونی و آرد مصرفی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: بهشتي حامدرضا,اكبرزاده بهروز,افتخاري زينب,فيضي جواد*
 
 *آزمايشگاه کنترل کيفي تستا
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آلومينيوم، ماکاروني، جذب اتمي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 46   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی