مشخصات مقاله عنوان: بررسی خواص تغذیه ای و آنتی اکسیدانی مغز گردو و تاثیر آن بر سلامت مصرف کننده نوع ارائه: مقاله نویسنده: رمداني نجمه* *دانشگاه آزاد اسلامي، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ساري، ايران عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي نوع همایش: جهاد دانشگاهي حامی: پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي زمان: 1393, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: گردو، خواص آنتي اکسيداني، امگا 3، ارزش تغذيه اي مقالات نشریه ای مرتبط: اثرات مصرف مغز گردو بر مقدار ليپيدهاي سرمي مردان نورموليپيدميك و هيپرليپيدميكپرورش درختان گردوبهينه سازي فرآيند برشته كردن مغز گردو جهت توليد كرم گردو با استفاده از روش سطح پاسخبررسي علل خشكيدگي سرشاخه هاي گردو در مناطق گردو خيز كشوراهميت درخت گردو در زندگي روستاييان الموت مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر عصاره سیکلوهگزانی برگ درخت گردو بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بافت های قلب و کلیه موش صحرایی دیابتیبررسی اثر عصاره سیکلوهگزانی برگ درخت گردو بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بافت های پانکراس و کبد موش صحرایی دیابتیبررسی ارزش غذایی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی آب انارشش هفته تمرین منظم شنا موجب بهبود تعادل وضعیت اکسیدانی و آنتی اکسیدانی بافت قلب رت های دیابتیبررسی و تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی شاخه و میوه ی درخت گردو بازدید یکساله 60 آخرین های بلاگ احساس کاربران فارسی زبان توییتر درباره واکسنهای کروناکدام وب سایت ها از پایتون استفاده می کنندجدیدترین سرویس های اداره تحلیل دادگان مرکز اطلاعات علمیآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی