برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی خواص تغذیه ای و آنتی اکسیدانی مغز گردو و تاثیر آن بر سلامت مصرف کننده

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رمداني نجمه*
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ساري، ايران
 
عنوان همایش: همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
نوع همایش:  جهاد دانشگاهي
حامی:  پژوهشكده علوم و فناوري موادغذايي
زمان:  1393دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: گردو، خواص آنتي اکسيداني، امگا 3، ارزش تغذيه اي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 60   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی