نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر کود دامی و باکتری آزوسپیرلیوم همراه با نیتروژن کاهش یافته بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم طارم (هاشمی)

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: مصلحي نرگس*,نيك نژاد يوسف,فلاح هرمز
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات آيت الله آملي، آمل
 
عنوان همایش: كنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران، موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر
زمان:  1393دوره 13
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: آزوسپيرليوم، برنج، عملكرد شلتوك، كود دامي، نيتروژن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 45   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی