برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

استفاده از خمیر ترش در بهبود طعم و بافت نان های فاقد گلوتن

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: محمدي مريم*,نانوازاده سارا
 
 *گروه پژوهشي غذايي، پژوهشکده غذايي و کشاورزي، پژوهشگاه استاندارد
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

بيماري سلياک يک بيماري خودايمني است که در دستگاه گوارش روي مي دهد. با خوردن محصولات حاوي گلوتن سيستم ايمني بدن فعال مي شود و ايجاد حساسيت مي نمايد که معمولا با عوارضي مانند اسهال، کاهش وزن، کمبود آهن و فولات، ويتامين هاي D و B12 همراه است...

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 88   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی