نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی ماست چکیده

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: رفيعي حيدر*,رضايي محمد,پاكدل سارا,فروغي عزت اله
 
 *واحد تحقيق و توسعه، کارخانه پگاه، خوزستان
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

مقدمه: آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي (MTG) به نام EC 2.3.3.13 معروف است. اين آنزيم از يک گونه باکتريايي به نام استرپتوورت?س?ل?وم استخراج و خالص سازي مي شود، اپتيمم فعاليت اين آنزيم بين 6 و 7 و بهترين دما براي عملکرد آن بين 37 تا 50 درجه ي سانتيگراد مي باشد...

 
کلید واژه: ترانس گلوتاميناز ميکروبي، ماست چکيده، خصوصيات حسي و رئولوژيکي، جايگزين شير خشک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 146   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی