برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

خمير منجمد

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ناظم ليلي*,شهني آفرينش
 
 *
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در آزمايشات مختلفي که بر روي خمير نان جهت انجماد به شکل هاي مختلف صورت گرفته نتايج گوناگوني بدست آمده است که از جمله مي توان به تاثير آنزيم و موادي که بر روي فعل و انفعالات شيميايي خمير نان پس از انجماد تاثير مي گذارد مانند: آنزيم آلفا آميلاز و اسيد اسکوربيک و کنسانتره پروتئين آب پنير تا در هنگام انجماد نان کمترين آسيب به اين مواد و همچنين به بافت خمير برسد، اشاره نمود...

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 95   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی