برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر اثر سلامت بخشی باکتری های پروبیوتیک در تولید ماست

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: کاظمي گورجي معظمه*,عباسي حبيب اله,روزبه نصيرايي ليلا,ميلاني الناز
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دامغان
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

در طي چند دهه گذشته، مصرف فراورده هاي تخميري حاصل از شير به ويژه ماست به ميزان زيادي افزايش يافته است و اثرات سلامت بخش آن و ساير فراورده هاي تخميري شير در مطالعات مختلفي نشان داده شده است. لذا به منظور افزايش سلامت مصرف کنندگان فراورده هاي شيري تخميري متعددي با استفاده از باکتري هاي پروبيوتيکي توليد گرديد. پروبيوتيک ها ميکروارگانيسم هاي غيربيماريزايي هستند که اگر به تعداد کافي و به صورت زنده مورد استفاده قرار گيرند، از طريق ايجاد تعادل ميکروبي در روده اثرات مفيد و سلامت بخشي براي ميزبان خود دارند و به همين دليل در گروه غذاهاي فراسودمند محسوب مي شوند...

 
کلید واژه: فراورده هاي تخميري، ماست، پروبيوتيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 88   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی