برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در بستنی تخمیری و غیرتخمیری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: کاظمي گورجي معظمه*,عباسي حبيب اله,روزبه نصيرايي ليلا,ميلاني الناز
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد دامغان
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

پروبيوتيک ها اجزاء غذايي از نوع ميکروب هاي زنده هستند که اثرات مفيدي بر سلامت ميزبان مصرف کننده دارند و عمدتا جزو خانواده ي اسيد لاکتيک باکتري ها هستند که استفاده از آن ها پيشينه طولاني دارد؛ از اين رو ايمن بودن آنها کاملا محرز گشته است. امروزه تمايل روزافزون مردم به استفاده از محصولات پروبيوتيک به عنوان عوامل سلامتي بخش، در فراورده هاي لبني به خصوص فراورده هاي بستني يا دسرهاي تخميري و غيرتخميري منجمد پروبيوتيک محبوبيت بيشتري پيدا کرده است...

 
کلید واژه: بستني تخميري و غيرتخميري، پروبيوتيک، ميکروانکپسولاسيون
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 126   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی