برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مروری بر ماست پروبیوتیک به عنوان غذای فراسودمند

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: ياسيني فهيمه سادات*,بلندي مرضيه,قدوسي حميدبهادر
 
 *باشگاه پژوهشگران جوان، گروه صنايع غذايي، دانشگاه آزاد، دامغان
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

غذاي فراسودمند (فراويژه يا عملگر)، غذايي است که علاوه بر ويژگي تغذيه اي داراي ويژگي سلامت بخش براي مصرف کننده باشد به عبارت ديگر، فراتر از ارزش تغذيه اي، داراي ارزش دارويي باشد. محصولات لبني مانند شير و ماست را مي توان به عنوان غذاهاي فراسودمند در نظر گرفت که علاوه بر اثرات سلامت بخش داراي ارزش تغذيه اي نيز مي باشند...

 
کلید واژه: غذاهاي تخميري، لبنيات، ماست پروبيوتيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 181   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی