برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

توليد کاروتنوئيدها توسط ميکروارگانيسم ها و عوامل موثر بر توليد آن ها

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: كريمي فاطمه*
 
 *دانشگاه تبريز
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

کاروتنوئيدها به دليل خاصيت آنتي اکسيداني در پيشگيري از بسياري بيماري ها از جمله سرطان پروستات، بيماري هاي عصبي و بيماري هاي بافتي و استخواني نقش دارند. از اين رو با توجه به افزايش تقاضاي مصرف کاروتنوئيدهاي طبيعي، توليد انواع کاروتنوئيدها از منابع ميکروبي مورد توجه بسياري از پژوهشگران قرار گرفته است. کاروتنوئيدها توسط برخي منابع گياهي و ميکروارگانيسم ها سنتز مي شود، که تحقيقات گسترده اي در زمينه ي بهينه کردن شرايط رشد ميکروارگانيسم ها و کنترل فرآيند با استفاده از محيط کشت مناسب، محرک ها و ممانعت کننده هاي رشد براي بيشينه توليد کاروتنوئيد ها صورت گرفته است...

 
کلید واژه: کاروتنوئيد، ميکروارگانيسم، ساختمان، سلامتي، روش سطح پاسخ
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 224   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی