نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: احمدي داريوش*,بهرامي مسعود,حسيني فخري سادات
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کرمانشاه، گروه علوم و صنايع غذايي، کرمانشاه
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

با استفاده از هوش مصنوعي و تکنيک هاي آن امکان برآورد مقادير بهينه ي فاکتورهاي مورد نظر که تابع متغيرهاي مختلف مي باشند، فراهم مي آيد. در اين تحقيق متغيرهايي همچون ميزان استارتر سنتي و استارتر پروبيوتيک، درصد دو نوع صمغ (زانتان و گوار)، درصد چربي، دما و زمان انکوباسيون و زمان نگهداري يخچالي براي دستيابي به فاکتورهاي بهينه نظير: سينرسيس، ظرفيت نگهداري آب، اسيديته، شمارش پروبيوتيک و بافت و طعم مناسب، با استفاده از شبکه عصبي مصنوعي مدل سازي گرديد...

 
کلید واژه: هوش مصنوعي، ماست پروبيوتيک، استارتر، صمغ زانتان، صمغ گوار
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 102   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی