برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

مقایسه ی تاثیرات استارتر سنتی ماست و استارتر پروبیوتیک بر خواص حسی و کیفی ماست پروبیوتیک

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: احمدي داريوش*,بهرامي مسعود,حسيني فخري سادات
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کرمانشاه، گروه علوم و صنايع غذايي، کرمانشاه
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

ماست پروبيوتيک يکي از انواع فراورده هاي تخميري لبني است که داراي ارزش تغذيه اي بالايي مي باشد. دو گونه متداول براي ساخت ماست پروبيوتيک لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباکتريوم مي باشند. اين دو گونه به تنهايي و يا همراه با باکتري هاي سنتي ماست مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين تحقيق اثر استارتر سنتي ماست و استارتر استاندارد پروبيوتيک بر روي اسيديته، سينرسيس، ظرفيت نگهداري آب، ارزيابي حسي و شمارش باکتري هاي پروبيوتيک و مقايسه آن دو با هم بررسي شد...

 
کلید واژه: استارتر سنتي، ماست پروبيوتيک
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 243   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی