برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ماست پروبیوتیک با تغییرات دمایی انکوباسیون و زمان نگهداشت یخچالی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: احمدي داريوش*,بهرامي مسعود,حسيني فخري سادات
 
 *دانشگاه آزاد اسلامي، واحد کرمانشاه، گروه علوم و صنايع غذايي، کرمانشاه
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

ماست پروبيوتيک يکي از فراورده هاي غذايي رايج در صنعت لبنيات است. اين فراورده به عنوان غذاي عملگر حاصل از فرايند تخمير بوده که با وجود باکتري هاي پروبيوتيک داراي خواص ارزشمند تغذيه اي مي باشد. در اين تحقيق تاثير دماي انکوباسيون و زمان نگهداري يخچالي بر روي ظرفيت نگهداري آب، اسيديته، آب اندازي، ارزيابي حسي و شمارش باکتري هاي پروبيوتيک انجام گرديد و دماي مناسب انکوباسيون براي توليد ماست پروبيوتيک به دست آمد...

 
کلید واژه: ماست پروبيوتيک، زمان انکوباسيون، زمان نگهداري يخچالي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 101   pdf-file
 











آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی