نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و میزان بیاتی نان های تست حاوی آرد سیب زمینی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: خلعتبري محسني گلسا*,موحد سارا,احمدي چناربن حسين
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد ورامين- پيشوا
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

هدف از اين مطالعه بررسي ويژگي هاي رئولوژيکي خمير، کيفيت بافت و ماندگاري نان هاي تست غني شده با آرد سيب زميني و هيدروکلوئيد زانتان مي باشد. به اين ترتيب که پس از انجام آزمون هاي شيميايي (رطوبت، خاکستر، پروتئين، فيبر و pH) بر روي نمونه هاي آرد، آرد سيب زميني در مقادير 10، 5 و 15 درصد به همراه مقادير 0.5 و 1 درصد هيدروکلوئيد زانتان با آرد گندم مخلوط شده و سپس جهت بررسي برخي خصوصيات رئولوژيکي خمير از دستگاه اکستنسوگراف و فارينوگراف استفاده گرديد...

 
کلید واژه: آرد سيب زميني، صمغ زانتان، بياتي، اينسترون، فارينوگراف، اکستنسوگراف
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 89   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی