برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

ملاس و کاربردهاي آن در صنايع تخميري

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: سيدي آرزو*,فرقاني زهرا
 
 *گروه علوم و صنايع غذايي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه شيراز
 
عنوان همایش: همايش ملي تحقيق و توسعه صنايع تخميري با رويكرد استانداردسازي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز دولتي و عمومي
حامی:  پژوهشگاه استانداردسازي
زمان:  1392دوره 1
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

ملاس در زبان لاتين به معني عسل است. از زماني که بشر به زراعت نيشکر دست يافت، پساب قندريزي هاي خود را به نام ملاس مي شناخت. در گذشته ملاس شيرين تر از امروز بود و به مصرف تغذيه ي انساني مي رسيد. قند سفيد نيز به مصرف در مراسم رسمي و طبقات ويژه اختصاص داشت...

 
کلید واژه: ملاس، پساب، روش استفن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 112   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی