برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

پرتودهی مواد غذایی: اثر پرتوی گاما بر روی عسل

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: فيضي اعظم*
 
 *دانشکده علوم پايه، دانشگاه محقق اردبيلي، اردبيل، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس فيزيك پزشكي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيك پزشكي ايران، دانشگاه علوم پزشكي ايران
زمان:  1393دوره 11
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پرتودهي، عسل، پرتوي گاما، باکتري هاي عسل
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 158   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی