مشخصات مقاله عنوان: تاثیر سطوح و منابع ازت بر عملکرد، اجزا عملکرد و شدت عارضه خشکیدگی خوشه خرما در منطقه جیرفت نوع ارائه: پوستر نویسنده: غفاري نژاد سيدعلي,صباح آرش عنوان همایش: كنگره علوم خاك ايران نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان زمان: 1388, دوره 11 چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مقالات نشریه ای مرتبط: شاخص تغذیه سالم و ارتباط آن با کفایت رژیم غذایی در نوجوانان تهرانی: مطالعه قند و لیپید تهرانمقایسه کفایت رژیم غذایی افراد سیگاری و غیر سیگاریارتباط بار اسیدی رژیم غذایی با وضعیت وزنی، کیفیت رژیم غذایی (DQI-I)، میانگین نسبت کفایت مواد مغذی (MAR) و دانسیته رژیم غذایی در بین زنان تهرانیارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهرانارزیابی دریافتهای غذایی ساکنین منطقه 13 تهران بر پایه هرم راهنمای غذایی مقالات همایشی مرتبط: تاثیر سطوح و منابع ازت بر عملکرد، اجزا عملکرد و میزان روغن کنجد در منطقه جیرفتنقش فاکتورهای آب و هوایی در عارضه پژمردگی و خشکیدگی خوشه خرماتاثیر سطوح و منابع کودهای آلی بر عملکرد خیار گلخانه ای در منطقه جیرفتبررسی اثر سطوح مختلف کود ازت و فسفر بر روی عملکرد و اجزا عملکرد مینی تیوبر ساوالان در منطقه اردبیلبررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه ماریتیغال ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 60 آخرین های بلاگ بررسی آخرین وضعیت مجلات ایران در پایگاه سای مگو توسط SIDآموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به ورد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی