مشخصات مقاله عنوان: مقابله با زیست تخریب پذیری منسوجات نوع ارائه: مقاله نویسنده: عطار فرنوش* *گروه بيولوژي پژوهشکده غذايي و کشاورزي، پژوهشگاه استاندارد، کرج عنوان همایش: همايش ملي تحقيقات كاربردي و استانداردسازي در توسعه صنايع نوع همایش: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حامی: پژوهشگاه استاندارد زمان: 1392, دوره 1 چکیده: fiogf49gjkf0dلطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: منسوجات، ميکروارگانيسم، زيست تخريب پذير مقالات نشریه ای مرتبط: مطالعه لیشمانیوز احشایی در سگهای بعضی از مناطق ایران و اهمیت بهداشتی آنبررسی اپیدمیولوژیک لیشمانیوز احشایی در شهرستان مشکین شهر، استان اردبیل، شمال غربی ایران (1384-1365)بررسی وضعیت پراکندگی مکانی لیشمانیوز احشایی در استان آذربایجان شرقیسرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی (کالاآزار) در استان اردبیل طی سال های 1388-1365سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی در سگ های خانگی و ولگرد شهر کرمان در سال 1390 مقالات همایشی مرتبط: منسوجات هوشمند: رویکرد جدید در پزشکیبررسی انواع فناوری های تولید منسوجات سه بعدی تقویت کننده در کامپوزیت های هوافضاییارائه روش ها و شیوه های تخریب سازه هانقش فعالیتهای کشاورزی در تخریب محیط زیستبررسی مقایسه ای تخریب سازه ها به روش سنتی و انفجاری ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر بازدید یکساله 103 آخرین های بلاگ آموزش نگارش مقاله نویسی پژوهشیفرمت مقاله مروریبا استفاده از افزونه مترجم گوگل به راحتی ترجمه کنیدسیستم های عصبی انسان از دیدگاه یک مهندس برقتبدیل پی دی اف به وردتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی