برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اهميت ارزيابي باقيمانده سموم و کودهاي شيميايي در مواد غذايي و پيشگيري بيماري ها

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: شكرزاده لموكي محمد,افشار پروانه,مكرمي حسن*
 
 *ساري، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکي مازندران
 
عنوان همایش: همايش راهكارهاي ارتقاي سلامت و چالش ها
نوع همایش:  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي
حامی:  دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني مازندران، دانشكده پرستاري و مامايي
زمان:  1395دوره 6
 
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: سلامت غذا، باقيمانده سموم، پيشگيري، بيماري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 177   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی