برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی ترکیب اسیدهای چرب و مقدار روغن استخراج شده از میوه 16 رقم زیتون ایرانی و خارجی

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اميري نوديجه عليرضا*,حسيني مزيناني مهدي,طاهري مهدي,مصطفوي كريم,نوري زاده محمد,پرويني فرشيد
 
 *پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيك و زيست فناوري، تهران
 
عنوان همایش: كنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران، موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر
زمان:  1393دوره 13
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسيدهاي چرب، اولئيك اسيد، بيماري هاي قلبي، روغن زيتون، شاخص كيفي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 126   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی