برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

بررسی تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر تغییرات میزان کلروفیل و پروتئین و عملکرد دانه دو رقم گندم در شرایط تنش شوری

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: هاشم پور نفيسه,برزويي اعظم*
 
 *پژوهشکده کشاورزي، پزشکي و صنعتي هسته اي کرج، پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي
 
عنوان همایش: كنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ايران، موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال و بذر
زمان:  1393دوره 13
 
چکیده: 
fiogf49gjkf0d

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: پروتئين محلول برگ، شوري، عملکرد، کلروفيل، گندم، نيتروژن
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 163   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی