برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

تاثير پيپرين فلفل سياه بر روي پارامترهاي اسپرم انسان در حالت In vitro

نوع ارائه: پوستر
نویسنده: يعقوبي الهام,سياحتي زليخا,جورسرايي سيدغلامعلي,فارسي مهرداد,مقدم نيا علي اكبر
 
 
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

مقدمه: تركيبات بعضي از گياهان دارويي و نيز بعضي چاشني هاي غذايي، بر پارامترهاي اسپرم انسان مخصوصا حركت، اثرات متفاوتي دارند. فلفل سياه از جمله گياهان دارويي است كه بيشتر به صورت چاشني غذا، مصرف مي شود. پيپرين آلکالوئيد فلفل سياه است که در اين مطالعه تاثير آن بر پارامترهاي اسپرم انسان در شرايط In vitro بررسي شد.
روش: اين مطالعه آزمايشگاهي بر روي نمونه اسپرم 16 نفر از افرادي كه جهت
(seminal fluid analysis) SFA به مركز IVF مراجعه كرده بودند انجام شد. نمونه هاي اسپرم پس از Swim up در محيط كشت Ham\'s F10 به پنج گروه: 1- بدون دريافت دارو، 2- دريافت ماده حامل، 3- عصاره فلفل 2، 4- 1 و 5- 5/0 درصد تقسيم شدند. سپس تعداد در واحد حجم (concentration)، حركت (motility) و Grading اسپرم ها در فواصل زماني صفر 0، 2 و 4 ساعت بعد از Migration مورد بررسي قرار گرفت.
يافته ها: پارامترهاي اسپرم در گروه دريافت كننده حامل هيچگونه تغيير خاصي نداشت ولي، با افزوده شدن عصاره فلفل در همان ساعات اوليه، حركت اسپرم افزايش يافت و اين روند با گذشت 2 ساعت، شدت بيشتري يافت و همچنين بهبود قابل توجهي در
Grading اسپرم ها بوجود آمد.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 2262  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی