برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر کاهش بار میکروبی باکتری اشریشیا کلی در گوشت چرخ کرده

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: حاج حسيني اشرف,شريفان انوشه*,يوسفي حميدرضا
 
 *دانشکده علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات تهران
 
عنوان همایش: کنفرانس ملي دستاوردهاي نوين در صنايع غذايي و تغذيه سالم
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي
حامی:  سازمان بسيج مهندسين کشاورزي و منابع طبيعي استان البرز، موسسه زرين قلم
زمان:  1395دوره 1
 
چکیده: 

استفاده از پ?سماي سرد به عنوان يک ابزار غيرحرارتي در صنايعغذايي، جهت کاهش بار ميکروبي و استريليزاسيون سرد در دهه اخير مورد توجهمحققينقرارگرفته است. لذا اين مطالعه، با هدف بررسي اثر شارش پلاسماي اتمسفري توليد شده با دو الکترود با دو قطر 1 (B) و 2 (A) سانتي متر با گاز ارگون در سه زمان مختلف بر کاهش سيکل لگاريتمي ميکروبي اشريشيا کلي در گوشت چرخ کرده است. باکتري اشريشيا کلي بعد از آماده سازي و تهيه کشت جوان و تلفيح بر روي گوشت چرخ کرده، قبل و بعد از تيمار، شمارش باکتري صورت گرفت. ميزان درصد کاهش باکتري اشريشيا کلي در الکترود با قطر بزرگتر نسبت به کوچکتر 80% و 50% بود و با افزايش زمان 4، 6 و 10 دقيقه ميزان کاهش سيکل لگاريتمي به ترتيب 0.7، 1 و 2.1 شد. ميزان کاهش لگاريتمي باکتري اشريشيا کلي در الکترود با قطر بزرگتر بيشتر از قطر کوچکتر بود و با افزايش زمان ميزان کاهش سيکل لگاريتمي نيز موثر تر خواهد بود.

 
کلید واژه: پلاسماي سرد اتمسفري، اشريشيا کلي، ميکروب زدايي
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
 
بازدید یکساله 289   pdf-file
 
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی