برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

کاربرد اسانس نعناع و مرزه بر ویژگی های کمی و کیفی پس از برداشت خیار سبز

نوع ارائه: مقاله
نویسنده: اسكندري نيلوفر,هنرور مهرزاد*
 
 *گروه علوم باغباني، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامي، استهبان، ايران
 
عنوان همایش: كنفرانس بين المللي علوم و مهندسي
نوع همایش:  سازمان ها و مراکز غير دولتي.
حامی:  موسسه مديران ايده پرداز پايتخت ويرا
زمان:  1394دوره 2
 
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: اسانس نعناع، اسانس مرزه، خيار، مدت انبارداري
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 232   pdf-file
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی