برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان: 

اثر عصاره آبي ميوه گياه انجير (.Ficus carica L) بر درد ناشي از تزريق کف پايي فرمالين در موش صحرايي نر

نوع ارائه: سخنراني
نویسنده: ميرغضنفري سيدمهدي,علامه حسام الدين,كاوندي الهه,سجادي معصومه,عشايري ندا,قنبرپور فهيمه,محمدزاده ياسمين,كمالي نژاد محمد,ناصري محسن,پرويز محسن
 
 
 
عنوان همایش: كنگره فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران
نوع همایش:  انجمن هاي علمي
حامی:  انجمن فيزيولوژي و فارماكولوژي ايران، دانشگاه علوم پزشكي مشهد
زمان:  1386دوره 18
 
 
چکیده: 

مقدمه: درد، يکي از علايم مهم و ناتوان کننده در بسياري از بيماري ها ميباشد. درمانهاي موجود در همه موارد موثر نبوده و گاها عوارض زيادي را به بيمار تحميل ميکنند. امروزه به گياهان دارويي به عنوان يك منبع غني توليد داروهاي موثر، كم عارضه و ارزان، توجه فراواني شده است. يكي از گياهان ضد درد مطرح در متون طب سنتي ايران، انجير مي باشد.
روش: در اين تحقيق 30 موش صحرايي نر به پنج گروه شش تايي تقسيم شدند. به سه گروه، عصاره آبي جوشانده ميوه گياه با دوزهاي
1000, 500 mg/kg و 2000، به يک گروه سديم ساليسيلات با دوز 300 mg/kg و به يک گروه آب مقطر بصورت داخل صفاقي تزريق گرديد. درد با تزريق زير جلدي فرمالين در كف پاي موش ها ايجاد شده و به روش فرمالين تست طي يک ساعت هر 15 ثانيه ميزان درد موش ثبت شد و در نهايت، اين ميزان بين گروه هاي موجود مقايسه گرديد.
يافته ها: نتايج بدست آمده از تجزيه و تحليل اطلاعات حاكي از آن بودند كه ميزان درد در هيچيك از گروه هاي دريافت كننده عصاره، داراي اختلاف معني دار با گروه آب مقطر نمي باشد
(P>0.05).
نتيجه گيري: عصاره آبي جوشانده ميوه انجير با دوزها و متد استفاده شده در اين تحقيق، داراي اثر ضد دردي نمي باشند
.

 
کلید واژه: 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
 
بازدید یکساله 102  
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی